Work2Grow

                                                                                 Wendbaar en Weerbaar naar Welzijn en Welvaart

Wie zijn wij?

 

Wij werken samen vanuit zelfstandigheid met een brede kring van ervaren Trainers, Coaches en Acteurs

Claire Becking

Drs. Claire Becking is Arbeids- en Organisatiepsycholoog en werkt ruim 25 jaar op het snijvlak van persoonlijke- team- en organisatieontwikkeling in zowel profit- als non-profit organisaties. Met veel passie helpt zij organisaties en medewerkers hun ambities waar te maken vanuit kracht, verbinding en wendbaarheid.

In het kader van duurzame inzetbaarheid coacht zij als gecertificeerd MCA coach medewerkers en teams op thema’s als (persoonlijk) ondernemerschap, visieontwikkeling en samenwerken. Zij ondersteunt management en HR professionals bij het inbedden van duurzame inzetbaarheid in de organisatie.

Klanten zien Claire als een doelgerichte coach en trainer, die vanuit vertrouwen, verbinding en transparantie de onderstroom bespreekbaar maakt en vanuit compassie de confrontatie aangaat.

Helene Reydon

Drs. Helene Reydon is Sociaal Organisatiepsycholoog en ruim 20 jaar werkzaam als ‘partner in verandering’ voor organisaties, teams en medewerkers, met name binnen de financiële sector, adviesbureaus en het onderwijs. Begonnen als verkooptrainer wordt Helene enthousiast van verandertrajecten, waarbij organisaties van hun medewerkers vragen om klantgerichter en ondernemen-der te worden. Als gecertificeerd MCA-coach helpt zij teams en medewerkers opnieuw te kijken naar zichzelf en hun interacties met anderen. Zij laat hen ervaren wat wel en niet werkt als je mee wilt in de ambitie van de organisatie.

Helene wordt omschreven als warm en confronterend. Zij is gefocust op het verbinden van doelen van deelnemers en organisatie. Zij laat zich behalve als procesbegeleider, ook als mens zien. Met eigen ervaringen en blokkades bij veranderingen. Met openheid die openheid oproept en verandering gemakkelijker maakt.